6 slaapkamer villa in Yecla

€ 774.000
,
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op
  • juli 15, 2024
  • 6 slaapkamers
  • 5 badkamers
  • 294 m2

Omschrijving

NIEUWBOUW VILLA IN YECLA, MURCIA

Nieuwbouw exclusieve luxe villa gelegen in een prachtige wijngaard in Yecla, Murcia.

Het project biedt moderne villa’s in boerderijstijl, gebouwd op percelen van 20.000 m2, met olijfbomen en een wijngaard met een productie tot 10.000 kg druiven, waardoor het mogelijk is uw eigen wijn te produceren.

Er worden verschillende distributiemodellen aangeboden, hoewel het ook mogelijk is om een volledig gepersonaliseerd ontwerp te maken. De standaard modellen presenteren een ruim huis op één verdieping met 6 slaapkamers, 5 badkamers, open ruimtes vol leven, waar het “interieur” en het “exterieur” perfect samengaan en natuurlijk licht overheerst.

Het daggedeelte heeft een open ontwerp, waarbij keuken, eetkamer en woonkamer worden gecombineerd in een grote ruimte met grote ramen die toegang geven tot de buitenruimte met grote terrassen, de tuin en het privé zwembad.

De binnenpatio in het midden van het huis vertegenwoordigt de perfecte integratie van de architectuur met de natuurlijke omgeving.
Het hele huis bevat hoogwaardige materialen in de stijl van een traditionele Spaanse boerderij met een modern tintje; met nadruk op een hoge thermische en akoestische isolatie en energie-efficiëntie A, edele en natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, in combinatie met stucwerk, beton en glas voor een perfecte integratie in de natuurlijke omgeving.

Bovendien omvat het 2 parkeerplaatsen, een zwembad en een aanpasbare tuin volgens m2 en type oogst.

Een huis dat zich aan iedereen aanpast en zeer duurzaam is op het gebied van o.a. waterverbruik, energieverbruik (zonnepanelen) en thermische isolatie.

Een unieke locatie met veel privacy waardoor u in direct contact staat met de natuur en kunt genieten van een gezonde en eco-duurzame levensstijl, maar op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Yecla.
Een van de belangrijkste steden in de provincie Murcia, die beschikt over alle noodzakelijke diensten voor het dagelijks leven, evenals een breed cultureel en gastronomisch aanbod. Het is de ideale omgeving voor wandelaars, mountainbikers en andere liefhebbers van het buitenleven. Het gebied is zeer goed bereikbaar over de weg, Murcia en Alicante in iets meer dan 1 uur.

Yecla, een van de meest uitzonderlijke bestemmingen van de regio, ligt in het uiterste noorden, of beter gezegd, in het uiterste noordoosten. Dit is een land van bergen, goede wijn, geschiedenis, cultuur en legendes. Het is geen wonder dat Spaanse schrijvers zoals Azorín of Pío Baroja gefascineerd waren nadat ze het hadden leren kennen.

Adres:
Stad:
Postcode: 30510
Land: Spain
Google Maps
ID: 263037
Prijs: € 774.000
Oppervlakte: 294 m2
Perceel: 20.000 m2
slaapkamers: 6
badkamers: 5
Aantal parkeerplaatsen: 2
Afgesloten terrein
Airconditioning
Dichtbij bomen
Dichtbij scholen
Dubbele garage
Dubbele slaapkamers: 6
Locatie: Landelijk - Bergen
Privézwembad
Strand: 70000 meter
Terras: 349m2
Tuin
Woonruimte: 420m2

Vergelijkbare woningen

34
villa

6 slaapkamer villa in Yecla

€ 774.000
NIEUWBOUW VILLA IN YECLA, MURCIA Nieuwbouw exclusieve luxe villa gelegen in een prachtige [meer]
NIEUWBOUW VILLA IN YECLA, MURCIA Nieuwbouw exclusieve luxe villa gelegen in een prachtige wijngaard in Yecla, Murci [meer]
6 5 381 m2Meer info
34
villa

6 slaapkamer villa in Yecla

€ 774.000
NIEUWBOUW VILLA IN YECLA, MURCIA Nieuwbouw exclusieve luxe villa gelegen in een prachtige [meer]
NIEUWBOUW VILLA IN YECLA, MURCIA Nieuwbouw exclusieve luxe villa gelegen in een prachtige wijngaard in Yecla, Murci [meer]
6 5 391 m2Meer info

Neem contact met mij op

Gratis adviesgesprek?
Bel WhatsApp
  • Zoeken

    € 0 naar € 5.000.000

    Meer zoekopties

Vergelijk aanbiedingen