3 slaapkamer appartement in El Verger

€ 334.000
25 Carrer Neptuno,
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op
  • juli 15, 2024
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 97 m2

Omschrijving

NIEUWBOUW WONINGEN IN EL VERGEL

Nieuwbouw wooncomplex met appartementen en penthouses met 1, 2 en 3 slaapkamers in El Vergel, ontworpen als compacte structuren als antwoord op het constante streven van de architecten en ontwerpers naar efficiëntie in de ontwikkeling. Deze beslissingen, verspreid over de verschillende belangrijke punten van de woonwijk, zorgen ervoor dat je huis zowel in de winter als in de zomer op de juiste temperatuur blijft.

Het belangrijkste kenmerk van de woningen zijn de grote terrassen. Met hun regelmatige proporties zijn ze de ideale ruimtes om buiten te leven. De integratie van de woonkamer met deze ruime terrassen zal je huis verenigen als een leefbaar volume waar het interieur samensmelt met het exterieur.

Bovendien is de constructie in het gebied zo gepland dat het een minimale impact heeft. Dankzij de zorgvuldige selectie van bouwmaterialen kun je permanent genieten van het buitengewone uitzicht dat de natuurlijke omgeving van het wooncomplex je biedt.

Woningen georganiseerd rond een woonkamer open naar een terras-slaapkamer. Leef binnen en buiten het huis.

De gemeenschappelijke ruimtes van dit complex belichamen een diep natuurlijke geest. Als je door de verschillende gebieden loopt, vind je ideale plekken om te wandelen, aan sport te doen en vooral om te fietsen.

Kom samen met je partner, familie of vrienden in de sociale clubs; geniet van open pleinen beschermd tegen de zon en ontspan op koele plekken waar vegetatie gedijt en de lucht constant circuleert.

Wat nog meer? Let op: ruime en talrijke zwembaden verspreid over de woonwijk, zintuiglijke tuinen, ruimtes voor yogabeoefening, moestuinen voor eigen gebruik, fietsateliers en zones voor het wassen van huisdieren.

Altijd op zoek naar het grootste respect voor de natuur, is het project ontworpen met briljante duurzame strategieën: systemen voor het opvangen, kanaliseren en hergebruiken van regenwater die leven zullen geven aan een weelderig duurzaam ecosysteem; verfrissende tuinen met inheemse soorten die minimaal onderhoud vereisen; grote oppervlakken met fotovoltaïsche panelen voor het zelf opwekken van energie; zelfs meerdere oplaadstations voor elektrische mobiele voertuigen.

Luxe is alles hebben wat je nodig hebt met respect voor het omringende ecosysteem.

Alle bewoners van dit complex krijgen toegang tot de Beach Club aan het strand. Een ruimte waar ze hun eigen evenementen kunnen organiseren, een oplaadpunt en parkeerplaats voor elektrische fietsen hebben, watersportuitrusting kunnen opbergen, kluisjes hebben en een douche of duik in het zwembad kunnen nemen nadat ze van de zee hebben genoten.
Een toegangspoort tot de zee aan de oevers van het strand van La Almadraba in Denia.

Op slechts een paar meter van het strand van La Almadraba in El Verger en een paar kilometer van Denia is een project geboren dat de conventies tart. De bedoeling is niets minder dan het onmogelijke werkelijkheid te laten worden: een woonwijk die ernaar streeft een duurzame, gezonde en respectvolle gemeenschap te worden.

Adres: 25 Carrer Neptuno
Stad:
Postcode: 03770
Land: Spain
Google Maps
ID: 262167
Prijs: € 334.000
Oppervlakte: 97 m2
slaapkamers: 3
badkamers: 2
Aantal parkeerplaatsen: 1
Afgesloten terrein
Airconditioning
Dichtbij kinderparken
Dichtbij scholen
Dichtbij winkelcentrum
Dubbele slaapkamers: 3
Fitnessruimte
Gemeenschappelijk zwembad
Lift
Locatie: Kust - Urbanisatie
Strand: 400 meter
Terras: 20m2
Woonruimte: 81m2

Vergelijkbare woningen

appartement

2 slaapkamer appartement in El Verger

€ 267.000
NIEUWBOUW WONINGEN IN EL VERGEL Nieuwbouw wooncomplex met 65 moderne appartementen met 2 s [meer]
NIEUWBOUW WONINGEN IN EL VERGEL Nieuwbouw wooncomplex met 65 moderne appartementen met 2 slaapkamers en herenhuizen [meer]
2 2 66 m2Meer info
appartement

3 slaapkamer appartement in El Verger

€ 392.000
NIEUWBOUW WONINGEN IN EL VERGEL Nieuwbouw wooncomplex met appartementen en penthouses met [meer]
NIEUWBOUW WONINGEN IN EL VERGEL Nieuwbouw wooncomplex met appartementen en penthouses met 1, 2 en 3 slaapkamers in [meer]
3 3 115 m2Meer info
appartement

2 slaapkamer appartement in El Verger

€ 292.000
NIEUWBOUW WONINGEN IN EL VERGEL Nieuwbouw wooncomplex met appartementen en penthouses met [meer]
NIEUWBOUW WONINGEN IN EL VERGEL Nieuwbouw wooncomplex met appartementen en penthouses met 1, 2 en 3 slaapkamers in [meer]
2 2 79 m2Meer info

Neem contact met mij op

Gratis adviesgesprek?
Bel WhatsApp
  • Zoeken

    € 0 naar € 10.000.000

    Meer zoekopties

Vergelijk aanbiedingen